En bild säger mer än tusen ord

Foto Gudrun Romeborn

Foto Gudrun Romeborn

Välkommen till en länsombudsdag där vi använder kameran som verktyg för att berätta eller föra fram ett budskap!
Att kunna fånga en stämning eller en kvalitet i en miljö, föra fram eller skapa en berättelse är användbart i din roll som länsombud, kanske även i ditt yrke eller privat.

Vi träffas på Röda Sten Konsthall (en f d panncentral) i Göteborg lördagen den 26 okt (kl 10-16) för att lära oss hur man kan ta bilder som berör. Visuell kommunikation, kamerateknik, komposition, ljus är viktiga delar som vi tar upp. Och så går vi förstås ut i den fina miljön runt Röda Sten och provar våra vingar.

Vår lärare är Gudrun Romeborn, en erfaren fotograf som bl a undervisar vid olika folkhögskolor och utbildningar. Hon är b la en berest dokumentärfotograf.

Utbildningsdagen är kostnadsfri för dig, men du står för din egen resa. Kanske kan du passa på att kombinera din resa till Göteborg med annat. På Röda Sten Konsthall pågår Göteborgs Internationella Konstbiennal. Från kursen i Storytelling som vi hade i januari i Stockholm, var en uppskattad del i dagen också nyttan och glädjen att träffa styrelsemedlemmar och andra länsombud och utbyta erfarenheter och ideér.

Anmäl dig till Lovisa Rörström på lovisa.rorstrom@byggnadsvard.se, senast den 15 oktober.
Varmt välkommen!

Lämna en kommentar